Je browser werkt mogelijk niet correct met deze website.

We raden aan om gebruik te maken van Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera of Microsoft Edge

Website Lagere School College Essen

De Lagere School College Essen is een begrip in de regio door de unieke ligging alsook de unieke aanpak die ze hanteren. Daarom zochten ze naar een geschikte partner om een nieuwe website te ontwikkelen die de werking en visie van de school op een speelse maar moderne manier kan verduidelijken. Het was tevens ook belangrijk dat de nieuwe partner niet enkel oog heeft voor het uiterlijk van de website maar ook het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van de website naar een hoger niveua kan tillen, zowel voor de bezoekers als voor het eigen personeel.
Tijdens een eerste kennismakingsgesprek was het voor hen meteen duidelijk dat 2BuildIT hiervoor de geschikte partner is en daarom werd deze leuke maar uitdagende opdracht dan ook aan ons toevertrouwd.

Programmeren, overleggen en testen

De oude website werd grondig doorgenomen en geanalyseerd en op basis daarvan werd een structuur en basisdesign uitgewerkt voor de nieuwe website. Na het nodige ontwerpen en programmeren begon de nieuwe website stilaan vorm te krijgen en werd hij samen met de klant aan een eerste grondige evaluatie onderworpen. Er werden nog enkele belangrijke beslissingen genomen en vervolgens werd de website verder uitgewerkt.
Ondertussen beschikte de klant over een test-url zodat ze alvast de content konden aanvullen alsook de verdere ontwikkelingen op de voet konden volgen.

Verdeel en heers

Door elke leerkracht een apart account te geven op het platform en dit vervolgens aan het schoolaccount te koppelen, kunnen ze zelfs tijdens hun uitstappen via de smartphone foto's uploaden en deze tegelijk voorzien van een passend verslag. Met labels kunnen verslagen vervolgens gecategoriseerd en aan elkaar gekoppeld worden. Per bericht kan met een eenvoudige klik gekozen worden via welke kanalen het bericht mag verspreid worden. Zoveel mogelijk mensen bereiken voor het volgende schooltoneel? Klik. Een verslagje van een uitstap dat enkel bedoeld is voor de ouders? Klik.

Genieten

Geen gedoe meer met het bepalen van de structuur van artikels, want dit wordt automatisch geregeld. Enkel wat tekst, foto's en/of documenten uploaden en verder genieten van het aangename werk of de uitstappen met de pupillen.

De website is te bekijken op https://lagercollegeessen.be.

Website Stichting De Kleine Strijders

Algemeen

Stichting De Kleine Strijders zet zich in voor projecten in en rondom het ziekenhuis die het verblijf en de zorgervaring voor kinderen en hun naasten veraangenamen.
Na het lezen van het ontroerende verhaal achter dit initiatief besliste 2BuildIT een steentje bij te dragen door het ontwikkelen van een website ter ondersteuning en promotie van de stichtingEr werd een basisstructuur uitgewerkt en de nodige informatie werd verzameld.

De belangrijkste kenmerken van de website zijn als volgt:
  • Structuur in functie van de werking van de stichting: het verhaal achter de stichting, hoe kan je het initiatief steunen of zelf ideeën aanbrengen, wie zijn de sponsors.
  • Ontwerp op basis van de "huiskleuren" zwart en rood, vertrekkende vanaf het aangeleverde logo.
  • De essentie van de website is het aanleveren van informatie omtrent de werking van de stichting met op termijn een duidelijk overzicht van de gerealiseerde en nog te realiseren projecten.
De algemene informatie alsook de (toekomstige) projecten van de stichting zullen automatisch via meerdere kanalen verspreid worden om de visibiliteit te optimaliseren.

Bijkomende info

De website van Stichting De Kleine Strijders is te bekijken op https://dekleinestrijders.be
Alle websites van 2BuildIT worden aangedreven door ZOEKIZ®, een gratis platform van 2BuildIT voor het creëren van online visibiliteit voor zowel particulieren als professionals.

Website HVS installaties

Met de steun van

Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®