Je browser werkt mogelijk niet correct met deze website.

We raden aan om gebruik te maken van Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera of Microsoft Edge

Webshop NaaiKantje

Onze missie daarbij was het creëren van een gebruiksvriendelijke, veilige en esthetisch aantrekkelijke webshop die het klanten gemakkelijk maakt om de juiste artikelen te vinden.

2BuildIT ontwierp de webshop met haar eigen platform en gebruikte daarbij strakke lijnen en levendige kleuren om een moderne en uitnodigende uitstraling te creëren voor een eenvoudige en intuitieve winkelervaring. Omdat de webshop een steeds uitgebreidere selectie stoffen en kleding bevat, werd de webshop onderverdeeld in 3 hoofdcategorieën en voorzien van filtermogelijkheden op basis van labels, eventueel gecombineerd met één of meerdere zoektermen.

Het resultaat is een online webshop die zowel visueel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is zodat klanten op een eenvoudige en veilige manier stoffen en kleding van biologisch katoen kunnen kopen.

We zijn trots op het resultaat en kijken ernaar uit om ook in de toekomst met NaaiKantje te blijven samenwerken.

Red onze horeca

Het verdict voor de horeca was keihard. 1 maand volledig dicht, wij als zelfstandigen begrijpen maar al te goed hoe hard dit moet aankomen 😞
Dit konden we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. We hebben alles aan de kant gezet en zijn direct beginnen brainstormen hoe we hen kunnen helpen.
Het laat niemand onberoerd, dat is duidelijk. Onmiddellijk zagen we op facebook berichten opduiken van mensen die op zoek zijn naar horeca waar ze kunnen afhalen of laten leveren.
Red onze horeca voor het te laat is en blijf genieten van al die lekkernijen die zij met hart en ziel op jullie bord toveren!


Veilico bvba

Veilico bvba uit Essen is gespecialiseerd in energie en veiligheid binnen de bouwsector. Enkele jaren geleden maakten ze zelf een website voor het bedrijf en lieten hem vervolgens bij ons, 2BuildIT bvba, hosten. Eind 2018 namen we echter de beslissing om de traditionele hosting infrastructuur uit te faseren en ons volledig te focussen op onze cloud oplossingen op basis van het ZOEKIZ® platform. De mensen van Veilico werden hiervan meteen op de hoogte gebracht en kregen vervolgens de mogelijkheid aangeboden om hun website te laten herbouwen op onze nieuwe cloud omgeving. Ze zagen dit als een ideale gelegenheid om hun online aanwezigheid te optimaliseren door het moderniseren en verder uitbouwen van de website.

Formulieren, formulieren

Wanneer je gaat bouwen of verbouwen, moet je met heel wat factoren rekening houden. Enerzijds zijn er de steeds strengere milieuwetgevingen en anderzijds moet je ook de nodige veiligheidsmaatregelen in acht nemen. Als specialist in energie en veiligheid binnen de bouwsector is Veilico daarbij de ideale partner.
Helaas zorgen al die regels en wetgevingen ook voor de nodige administratieve rompslomp. Om die reden was dit project voor ons als website bouwer dan ook een bijzonder project, want de grootste uitdaging zat hem deze keer in de ontwikkeling van formulieren. Van een eenvoudig contactformulier over een al uitgebreider offerteformulier tot zeer uitgebreide, complexe dynamische formulieren voor het ingeven van allerlei informatie m.b.t. het (ver)bouwproject. Dynamische formulieren die overigens niet zichtbaar zijn op de website. Maar we gaan uiteraard geen enkele uitdaging uit de weg en zijn dan ook zeer trots dat we ook dit project weer volledig volgens de wensen van de klant hebben kunnen opleveren.

Nog niet gedaan

Ook op andere vlakken was en is dit een bijzonder project, want zelfs nu de website officiëel gelanceerd is, staan er al enkele uitbreidingen en verbeteringen op de planning. Er zijn zelfs plannen om nog meer bedrijfsprocessen te gaan digitaliseren.
Veilico is een gevestigde waarde met ambitieuze plannen op het vlak van digitalisering en het was dan ook zeer aangenaam om dit project voor hen te mogen realiseren!

Het resultaat is te bekijken  op https://veilico.be

Lagere School College Essen

De Lagere School College Essen is een begrip in de regio door de unieke ligging alsook de unieke aanpak die ze hanteren. Daarom zochten ze naar een geschikte partner om een nieuwe website te ontwikkelen die de werking en visie van de school op een speelse maar moderne manier kan verduidelijken. Het was tevens ook belangrijk dat de nieuwe partner niet enkel oog heeft voor het uiterlijk van de website maar ook het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van de website naar een hoger niveua kan tillen, zowel voor de bezoekers als voor het eigen personeel.
Tijdens een eerste kennismakingsgesprek was het voor hen meteen duidelijk dat 2BuildIT hiervoor de geschikte partner is en daarom werd deze leuke maar uitdagende opdracht dan ook aan ons toevertrouwd.

Programmeren, overleggen en testen

De oude website werd grondig doorgenomen en geanalyseerd en op basis daarvan werd een structuur en basisdesign uitgewerkt voor de nieuwe website. Na het nodige ontwerpen en programmeren begon de nieuwe website stilaan vorm te krijgen en werd hij samen met de klant aan een eerste grondige evaluatie onderworpen. Er werden nog enkele belangrijke beslissingen genomen en vervolgens werd de website verder uitgewerkt.
Ondertussen beschikte de klant over een test-url zodat ze alvast de content konden aanvullen alsook de verdere ontwikkelingen op de voet konden volgen.

Verdeel en heers

Door elke leerkracht een apart account te geven op het platform en dit vervolgens aan het schoolaccount te koppelen, kunnen ze zelfs tijdens hun uitstappen via de smartphone foto's uploaden en deze tegelijk voorzien van een passend verslag. Met labels kunnen verslagen vervolgens gecategoriseerd en aan elkaar gekoppeld worden. Per bericht kan met een eenvoudige klik gekozen worden via welke kanalen het bericht mag verspreid worden. Zoveel mogelijk mensen bereiken voor het volgende schooltoneel? Klik. Een verslagje van een uitstap dat enkel bedoeld is voor de ouders? Klik.

Genieten

Geen gedoe meer met het bepalen van de structuur van artikels, want dit wordt automatisch geregeld. Enkel wat tekst, foto's en/of documenten uploaden en verder genieten van het aangename werk of de uitstappen met de pupillen.

De website is te bekijken op https://lagercollegeessen.be.

Stichting De Kleine Strijders

Algemeen

Stichting De Kleine Strijders zet zich in voor projecten in en rondom het ziekenhuis die het verblijf en de zorgervaring voor kinderen en hun naasten veraangenamen.
Na het lezen van het ontroerende verhaal achter dit initiatief besliste 2BuildIT een steentje bij te dragen door het ontwikkelen van een website ter ondersteuning en promotie van de stichtingEr werd een basisstructuur uitgewerkt en de nodige informatie werd verzameld.

De belangrijkste kenmerken van de website zijn als volgt:
  • Structuur in functie van de werking van de stichting: het verhaal achter de stichting, hoe kan je het initiatief steunen of zelf ideeën aanbrengen, wie zijn de sponsors.
  • Ontwerp op basis van de "huiskleuren" zwart en rood, vertrekkende vanaf het aangeleverde logo.
  • De essentie van de website is het aanleveren van informatie omtrent de werking van de stichting met op termijn een duidelijk overzicht van de gerealiseerde en nog te realiseren projecten.
De algemene informatie alsook de (toekomstige) projecten van de stichting zullen automatisch via meerdere kanalen verspreid worden om de visibiliteit te optimaliseren.

Bijkomende info

De website van Stichting De Kleine Strijders is te bekijken op https://dekleinestrijders.be
Alle websites van 2BuildIT worden aangedreven door ZOEKIZ®, een gratis platform van 2BuildIT voor het creëren van online visibiliteit voor zowel particulieren als professionals.

HVS installaties

Met de steun van

Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®